fbpx

Kristin Svensen – Livet er langt

Facebook
Foto:
Cover: Forte Concept AS

Kristin Svensen ute med sin første singel fra sin plate som kommer til høsten. Dette er hennes første soloprosjekt.

Tekstene er skrevet av Arnt Birkedal som er født i 1959 i Stavanger der han bor fortsatt. Han debuterte i 1983 med diktboka “Balladen om hålet i dørå” og har siden skrevet en rekke bøker, dikt og prosa. Han har mottatt Samlagsprisen (2007), Rasmus Løland-stipendet(2008) og Teskjekjerrings-prisen(2008) for bøkene sine. Han har også levert flere tekster til Vamp og Ryfylke visegruppe og flere.

Arnt og Kristin går en en del turer sammen langs Hafrsfjord. Der startet ideen om å gi ut hans tekster med Kristins melodier.

Prosjektet startet like før korona og det er blitt jobbet med dette i denne perioden.
Sverre Kvam har hjulpet med å skrive arrangement og er også med på å ha formet og videreført flere melodier. Alf Terje Hana har hjulpet masse med sin gitarkunst og sist men absolutt ikke minst er det Bjørn Eie som er produsent som har jobbet og formet og utviklet sangene, sammen med Kristin. 

Tekst: Arnt Birkedal
Melodi: Kristin Svensen, Sverre Kvam
Arr: Sverre Kvam
Vokal og kor arr: Kristin Svensen
Gitar og gitareffekter: Alf Terje Hana
Tangenter: Idar Hauge
Bass: Thomas Kvam
Trommer: Bernt Yngve Kvam-Johannessen
Produsent: Bjørn Eie