fbpx

Froddi & Compagniet – Stølsliv

Facebook
Release 13.5.2022
Cover: Forte Concept AS

Hør den her:

Det er med stor glede å kunne melde om at Froddi fortsatt er i fyr og flamme. Han har slått seg sammen med nye og gamle venner. Gruppa ordlegger seg for det meste på tydelig Stavangerdialekt!

Nå er denne gjengen klar med STØLSLIV som er tredje singel av 4. Stølsliv er skrevet og produsert av en Stavangerensemblets Øystein Eldøy! STØLSLIV viser nok en gang at Froddi har det i seg og at dette stjernelaget av musikere får det til å lyde som han aldri har vært vekke!

Frode Rønli har i flere tiår markert seg som en av de beste vokalister her i landet. Froddien platedebuterte i 1978 med Stavangerensemblet, og var en fantastisk eksponent for Stavangerrocken de neste hektiske årene. 

Reidar Larsen på tangenter. Mr. Bluesman har gitt ut minst et dusin solo-CDér. Froddien og Larsen var sammen i Stavangerensemblets første år.

Gunnar Engen på bass. I 1978-81 var også han med i Stavangerensemblet og skapte seg dermed legendestatus. 

Alf Terje Hana er en strengemester av de sjeldne. Han dyrker gjerne sitt store talent i Athana-prosjektet med eksperimentell gitarbasert musikk i internasjonal klasse.

Hans Vistnes på trommer har talentet og rutinen. Han er særlig kjent for tromme-innsatsen i Hold Fast, Izabell og Kriminell Kunst. 

Dominique Brackeva, trombonist og sanger fra Belgia. Kitchen Orchestra, Bayou Blue og Fint Fransk Orkester er blant de heldige.

Anders Hana –  Munnharpe og langeleik

Dermed kan vi slå fast at Frode Rønli er i de beste musikalske hender, og kan forvisse seg om at det er greit å være sangfugl i dagDRØM DEG VEKK TIL EN STØL OG NYT LIVET!
Prosjektet er støttet av Stavanger Kommune Kultur avd.

Melodi/tekst: Øystein Eldøy
Innspilt og mikset i Studio 110, Stavanger.

Produsert av Øystein Eldøy
Tekniker: Hans Ole Kristiansen